Захід відбудеться 30 вересня в рамках проєкту КультФермерства та з нагоди Всесвітнього дня продовольства - 2019.

Експозиція-трилогія об’єднає фотовиставку «Органічні рекорди України», що до 27 вересня працює у холі Міністерства аграрної політики та продовольства України; виставку соціальних екоплакатів «Органіка – це…» і фотовиставку «КультФермерства» за участі частини балетної трупи «СХІД OPERA», яка за визнанням організаторів, стала творчою душею усього задуму.

Офіційне відкриття заходу – об 11:00 30 вересня у великій залі ХНАТОБу ім. М.В. Лисенка.

Експозиція «Органічні рекорди України» у більш розширеному форматі також буде представлена на «Агропорт Схід Харків», який відбудеться в Харкові за підтримки ХОДА 10 – 12 жовтня та буде орієнтований на великих та середніх фермерів.

«Ми 6 років поспіль намагаємося робити культ з фермерства: креативними засобами дизайну, нетрадиційними форматами заходів, не властивими агроринку, - пояснює генеральний менеджер Agroport Ukraine Дмитро Титаренко. – Привертали увагу та експериментували на стику різних, навіть протилежних галузей, напрямків та локацій. І ось знайшли! Фермерство – це мистецтво. І саме за допомогою мистецтва це можна підкреслити та передати».