31.01.2018

Державне підприємство «Харківський національний академічний театр опери та балету імені М.В. Лисенка» оголошує конкурс на заміщення вакантні посади (форма працевлаштування – контрактна)

звукооператор– 1 вакансії
Кваліфікаційні вимоги: базова або неповна вища освіта відповідного напряму підготовки (бакалавр або молодший спеціаліст), для бакалавра – без вимог до стажу роботи, для молодшого спеціаліста – стаж аналогічної за характером роботи не менше 3 років.

Для участі в конкурсі необхідно подати такі документи:
- заява про участь у конкурсі в довільній формі, що містить інформацію про поштову адресу та засоби зв’язку;
- заповнений в установленому порядку особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою;
- завірені підписом претендента: копія документу, що посвідчує особу, копія трудової книжки (за наявності), копія документа про освіту за відповідною спеціальністю;
Працівники, які знаходяться в трудових відносинах з ДП «ХНАТОБ» та беруть участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії тільки заяву про участь у конкурсі.
Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

 

Дата проведення конкурсу: 21 лютого 2018 року
Місце проведення конкурсу: ДП «Харківський національний академічний театр опери та балету імені М.В. Лисенка» м. Харків, вул. Сумська, 25.
Заяви про участь у конкурсі та інші необхідні документи приймаються у паперовому вигляді по 13 лютого 2018 року включно, за адресою: м. Харків, вул. Сумська, 25, ДП «ХНАТОБ», тел. для довідок: (057) 700-39- 80.

ДП «ХНАТОБ» переможців конкурсу житлом не забезпечує.
Витрати на проїзд та проживання – за рахунок претендентів.