26.11.2021

ДП «Харківський національний академічний театр опери та балету імені М.В. Лисенка» оголошує конкурс на посади:
головний художник театру, головний хормейстер, завідувач трупи оперної, звукорежисер вищої кат. театрально-видовищного підприємства, звукооператор театрально-видовищного підприємства, завідувач режисерської частини, асистент режисера (що веде балетні вистави), асистент режисера (що веде оперні вистави)
(форма працевлаштування – контрактна, основне місце роботи)


1. Головний художник театру:
Кваліфікаційні вимоги. Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст). Післядипломна освіта в галузі управління. Стаж роботи за професією художника не менше 3 років.


2. Головний хормейстер:
Кваліфікаційні вимоги. Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст). Післядипломна освіта в галузі управління. Стаж роботи за професією хормейстера не менше 3 років.


3. Завідувач трупи оперної
Кваліфікаційні вимоги. Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст або бакалавр). Післядипломна освіта в галузі управління. Стаж роботи за професією помічника художнього керівника (головного режисера) для спеціаліста — не менше 3 років, бакалавра — не менше 5 років.

 

4. Звукорежисер вищої кат. театрально-видовищного підприємства
Кваліфікаційні вимоги. Звукорежисер театрально-видовищного підприємства вищої категорії: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією звукорежисера театрально-видовищного підприємства I категорії не менше 3 років.

 

5. Звукооператор театрально-видовищного підприємства
Кваліфікаційні вимоги. Базова вища освіта відповідного напряму підготовки (бакалавр, молодший спеціаліст), для бакалавра — без вимог до стажу роботи, для молодшого спеціаліста — підвищення кваліфікації та стаж аналогічної за характером роботи не менше 3 років.

 

6. Завідувач режисерської частини
Кваліфікаційні вимоги. Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст). Післядипломна освіта в галузі управління. Стаж роботи в галузі культури за професіями керівників нижчого рівня не менше 3 років.

 

7. Асистент режисера (що веде балетні вистави)
Кваліфікаційні вимоги. Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр); для магістра, спеціаліста — без вимог до стажу роботи, для бакалавра — підвищення кваліфікації та стаж роботи за професією артиста не менше 3 років.

 

8. Асистент режисера (що веде оперні вистави)
Кваліфікаційні вимоги. Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр); для магістра, спеціаліста — без вимог до стажу роботи, для бакалавра — підвищення кваліфікації та стаж роботи за професією артиста не менше 3 років.

 

Для участі в конкурсі необхідно подати такі документи:
- заява про участь у конкурсі в довільній формі, що містить інформацію про поштову адресу та засоби зв’язку;
- заповнений в установленому порядку особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою;
- завірені підписом претендента: копія документу, що посвідчує особу, копія трудової книжки (за наявності), копія документа про освіту за відповідною спеціальністю;
- творче резюме


Додатково можливо подати копії документів про нагороди, звання, лауреатство у конкурсах, фестивалях тощо (за наявності) за останні 3-5 років.
Працівники, які знаходяться в трудових відносинах з ДП «ХНАТОБ» та беруть участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії тільки заяву про участь у конкурсі.
Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

 

Перший тур конкурсу — розгляд наданих документів, щодо відповідності кваліфікаційним вимогам.
Другий тур конкурсу - співбесіда

 

Дата проведення конкурсу 22 грудня 2021 року.

Місце проведення конкурсу:

ДП «Харківський національний академічний театр опери та балету імені М.В. Лисенка» м. Харків, вул. Сумська, 25.
Заяви про участь у конкурсі та інші необхідні документи приймаються тільки у паперовому вигляді по 10 грудня 2021 року включно, за адресою:

61057, м. Харків, вул. Сумська, 25, ДП «ХНАТОБ»


Довідки за тел. (057) 700-39-80 (відділ кадрів), та електронною поштою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

ДП «ХНАТОБ» переможців конкурсу житлом не забезпечує.
Витрати на проїзд та проживання – за рахунок претендентів.




Генеральний директор-художній керівник, Заслужений діяч мистецтв України О. ОРІЩЕНКО