IMG 0222

25 січня партію Ленського в опері П.І. Чайковського «Євгеній Онєгін» виконає заслужений артист України, соліст Київського Національного театра опери та балету імені Т. Шевченка Микола Шуляк.

Микола Шуляк є переможцем і фіналістом багатьох національних і міжнародних вокальних конкурсів. Після закінчення Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського (клас Народного артиста України, професора Володимира Тимохіна) працює в Національному театрі опери та балету імені Т. Шевченка і активно співпрацює з оркестром телерадіокомпанії України.

Микола Шуляк має багатий репертуар, його голос звучить в операх: Богема, Травіата, Мадам Баттерфляй, Дон Жуан, Манон Леско, Фауст, Ріголетто, Євгеній Онєгін, Іоланта, Бал-маскарад, Попелюшка, Алєко, Ромео і Джульєтта, Макбет, Любов до трьох апельсинів, Турандот, Севільський цирульник, Русалчин Великдень та багатьох інших. Також соліст бере участь у концертах, виконуючи арії, пісні, романси, народні і сучасні пісні, є постійним учасником гастрольних турів, міжнародних фестивалів і концертів в Швейцарії, Франції, Іспанії, Італії, Данії, Угорщині, Нідерландах, Бельгії Польщі, Білорусі, Китаї, Японії та ін.