ASH 7136Шановні глядачі, ми безмежно раді тому, що маємо можливість працювати для Вас на «СхідOpera просто неба stage» та на Камерній сцені.
Увесь цей час ми поводилися вкрай виважено і обережно, аби наші глядачі, які відвідують театр, а також наші співробітники почували себе в безпеці.
Однак змушені Вам повідомити, що, на жаль, вірус не оминув і наш театр...

В одному з підрозділів ХНАТОБ ім. М. Лисенка виявлено декілька підтверджених випадків захворювання на COVID-19.
Дирекція «СхідOpera» негайно вжила всі заходи із забезпечення безпечних умов для співробітників театру. Увесь підрозділ, в якому були виявлені хворі на коронавірус, пішов на простій та на самоізоляцію. Домашнього режиму наразі дотримуються також особи, які контактували із захворілими.
У театрі проводиться повний комплекс протиепідемічних заходів. Особливу увагу ми приділяємо ретельному прибиранню, дотриманню маскового режиму, проведенню температурного скринінгу всім, хто заходить до будівлі.

Любі харків'яни, вірус нікуди не подівся, тому не забувайте, що безпека і здоров'я залишаються особистою відповідальністю кожного.

Зі свого боку ми гарантуємо, що дотримуємося всіх санітарних норм і правил. Ми в жодному разі ніколи не піддамо наших глядачів і співробітників небезпеці, тому Ви можете бути впевнені, що всі анонсовані заходи безпечні для відвідування.

Завжди чесні і відкриті з вами.

Здоров’я Вам та Вашим близьким!

Адміністрація «СхідOpera»