7019 грудня, артисти Схід Опера презентували новорічно-різдвяну дитячу програму. Привітати глядачів зі святами вийшли яскраві персонажі - святий Миколай та Янгол. Вони також представили артистів оркестру та розповіли глядачам про їхні інструменти. А після цього наш музичний салон перетворився на зовсім незвичайний кінозал! Організатори концерту знайшли дуже оригінальне рішення: звучання "живої" музики поєдналося з мультиплікаційним відеорядом. Перед публікою розгорталися на екрані різні комедійні ситуації, у які потрапляли герої мультфільмів. Під відому мелодію "Маленької нічної серенади" В.А. Моцарта маленькі глядачі сміялися над чудернацькими пташками. А під славнозвісну "Besame mucho" діти і дорослі захоплено спостерігали на екрані за надзвичайно емоційною бабусею, дивуючись курйозній історії, що з нею трапилася. І як же чудово цей сюжет співпав з мелодією пристрастної пісні! Чимало маленьких повчальних історій побачили цього дня відвідувачі салону під музику Й.С.Баха, Й.Штрауса, А.Вівальді...
А режисером цього дійства був Олексій Дугінов.
Присутнім так сподобався цей нетривіальний концерт, що вони довго не відпускали музикантів, аплодуючи та вигукуючи "браво", "дякуємо".
Приходьте і ви, шановні друзі, подаруйте вашій малечі цікаву зустріч із музикою чудових композиторів і героями мультфільмів. А ми гарантуємо безпеку та гарний настрій!
Чекаємо на вас щодня о 13.00 до 28 грудня 2022р.та 3 - 7 січня 2023р. Зателефонуйте та забронюйте місце заздалегідь, бо нагадуємо, що кількість місць обмежена.
Телефон для довідок
+38 (096) 774 55 13.

 

 

Детальніше на нашій сторінці у Facebook