7119 грудня хнатобівці привітали харків'ян із днем святого Миколая аж трьома концертами на різних локаціях. Першим, куди вони завітали, був Харківський обласний центр крові. Тут зібралися місцеві мешканці, а також ті, хто прийшов цього дня як донор, аби врятувати дітей, військових, вагітних і всіх, кому необхідні компоненти крові. Адже тисячі врятованих людей за допомогою переливання крові — це робота цілого ланцюжка доброти та небайдужості.
Глядачам дуже сподобалося музичне вітання наших солістів: лауреатів міжнародних конкурсів Олександра Золотаренка, Євгенія Лисицького, Вероніки Коваль, дипломанток міжнародних конкурсів Юлії Форсюк та Олесі Мішаріної, а також Кирила Тищенка. Присутні почули у їхньому виконанні відомі пісні з репертуару популярних українських співаків.
На знак великої вдячністі за чудове музичне привітання з днем святого Миколая, за небайдужість та "готовність прийти на допомогу тим, хто допомагає іншим", артисти Харківського національного академічного театру опери та балету імені М.В.Лисенка отримали подяку від КНП ХОР "Обласний центр служби крові"
Ще цього дня артисти Схід Опера приїхали з музичним вітанням до Педагогічного університету. Іван та Наталія Бабаруки виконали фрагмент з опери-танго А.Пьяццолли "Марія із Буенос-Айреса", а Кирило Тищенко заспівав "Стожари" П.Дворського та "Не твоя війна" В.Вакарчука.
А завершив цей день казковий кіносеанс для дітей у камерній залі театру, де під акомпонімент інструментального ансамблю на екрані відбувалися різні кумедні ситуації з героями мультфільмів.

 

Детальніше на нашій сторінці у Facebook